Wat wij doen

Onze diensten

Verbouwen

Prachtig oud herenhuis, stadsvilla, tussenwoning of appartement:

Onbezorgd Bouwen is gespecialiseerd in het verbouwen van uw woningen met oog voor en behoud van originele details, en biedt daarbij ruimtelijk inzicht, prachtige ontwerpen en vernieuwende ideeën.

Diensten
Diensten

Onderhoud

Heeft u last ondervonden van een oer Hollandse storm en hierbij schade opgelopen, heeft u een nieuwe cv-ketel nodig, bent u de kleur van uw woonkamer zat of mag uw buitenschilderwerk weer vol in de lak? Óók voor deze werkzaamheden is Onbezorgd Bouwen uw aangewezen partner!

Schilderwerk

Schilderwerk is één van de meest arbeidsintensieve werkzaamheden die een verbouwing kent en daarmee gelijk de meest onderschatte! Van kozijn tot plint hebben deze onderdelen éénieder minimaal vijf behandelingen nodig, plafonds en wanden drie.Wij verstaan het vak schilderen en de mate van belangrijkheid voor uw woningen als geen ander.

“Strijken” met de eer is hier letterlijk en figuurlijk van toepassing…

Diensten
Diensten

Nieuwbouw

Van kavel tot droomhuis;

Bent u in het bezit van een kavel, of staat u op het punt een kavel te kopen? Dan zijn wij het aangewezen bedrijf om de bouw van uw droomhuis te verwezenlijken. “Op ieder potje past een deksel”; Wij verbinden de juiste en meest geschikte partijen, begeleiden het gehele proces met Onbezorgd Bouwen als enige aanspreekpunt! Onbezorgd Bouwen vindt het belangrijk om te werken met onafhankelijke en gerenommeerde Architecten die hun staat van dienst hebben bewezen.

Vastgoedontwikkeling

De juiste prijs/kwaliteitsverhouding is “key” in deze branche!Wij streven ernaar uw aankoop zo rendabel mogelijk voor u te maken zonder hier aan kwaliteit in te hoeven boeten. Wij werken hierbij met een open begroting en wordt transparantie vanuit beide partijen een belangrijke factor in het gezamenlijke proces.

Diensten